Varm mottagelse for Dårekisten

Thrilleren Dårekisten – andre bok i serien om Lucinda Mørk – får varm mottagelse hos anmelderne. Under følger noen klipp. Neste bok i serien er planlagt våren 2013.

Temposterk thriller

«Med eksemplarisk dramaturgi følger forfatterparet Svingen & Grøndahl opp sin introduksjon av Lucinda Mørk som litterær krimhelt. Om henne vil jeg lese enda mer. […] Her er spenning så det holder. Gode vendepunkt og hyppige temposkift holder leseren fast.» (Per Ivar Henriksbø, Gudbrandsdølen Dagningen) Les hele anmeldelsen

Ny, tøff detektiv

«Plottet i «Dårekisten» er fiffig og overraskende. Mørk nøster opp trådene og finner sammenhengen. Kriminalromanen er altså både spennende og actionfylt. Forfatterne Grøndahl og Svingen har skapt en ny etterforsker i norsk toppklasse. Hun er tøff, men sårbar med en dyster fortid. Vi gleder oss til å følge henne i fortsettelsen.» (Kjell Einar Øren, Haugesunds avis)

Politi på rømmen

«Forfatterduoen Christopher Grøndahl og Arne Svingen er ingen førstereisgutter i krimmarkedet, og de leverer her en gjennomført og underholdende vare. […] Forfatterne har godt språk, stram regi og setter leseren i den rette stemningen fra start av» (Monika Nordland Yndestad, Bergensavisen)

Fartsfylt samarbeid

«Christopher Grøndahl og Arne Svingen har skapt en krimheltinne som får Lisbeth Salander til å framstå som fargeløs og alminnelig. […] Dramaturgien har de to forfatterne god kontroll på, og språket løper uanstrengt» (Torbjørn Ekelund, Dagbladet)

Kvinnelig utgave av Harry Hole

«Faktisk minner hun [Lucinda Mørk] om en kvinnelig utgave av Jo Nesbøs Harry Hole og det betyr vel at forfatterduoen Grøndahl/Svingen har truffet godt. Boka er spennende, gjør vendinger som man ikke helt hadde regnet med og har et persongalleri som er meget interessant. Jeg har så absolutt latt meg begeistre av Lucinda Mørk […] Jeg likte debuten godt, oppfølgeren er mer enn godkjent og jeg gleder meg allerede til den neste boken med Mørk i hovedrollen.» (Helge Kjøniksen, Moss avis)

Noe av det beste

«I disse forrykende bøkene, hvor det skjer noe nytt rundt hver sving, blir du likevel glad i Lucinda Mørk og håper hun skal lykkes. Jeg håper det kommer flere bøker fra Christopher Grøndahl og Arne Svingen!» (Astrid Terese Skjeggerud, bokbloggen Betraktninger)
Serien om Lucinda Mørk er et samarbeidsprosjekt mellom Arne Svingen og Christopher Grøndahl. Første bok het Lenket og kom i 2010. Den foreligger i billigbokutgave.

1 tanke om “Varm mottagelse for Dårekisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close