Nokas-opptak utsatt på grunn av snø

Andre opptaksrunde av Nokas-filmen må utsettes på grunn av snøen i Stavanger. Dette er både trist og litt fortvilende. Produksjonen ble delt i to fordi Stavanger kommune ikke ønsket opptak på Domkirkeplassen i november i fjor. Når produksjonen nå igjen må forskyves, betyr dette at en enda større andel av filmens budsjett forsvinner i logistikk – noe som potensielt vil kunne gå utover det kunstneriske uttrykket.

Det slår meg igjen at gode filmer ofte kommer i stand på tross av og ikke på grunn av rammebetingelsene sine. En varm tanke til produksjonsstaben i Stavanger.

NRK VG Rogalands avis

1 tanke om “Nokas-opptak utsatt på grunn av snø

  1. Jeg husker jeg vi hadde tre opptaksdager til eksamens-filmen min i Stavanger. Første dagen var det drivende snøvær. Andre dagen var det et overskyet vinterlandskap. Tredje dagen var all snøen borte og glitrende vårsol. Dette var 3 dager på rad, og i følge læreren vår, var det de 2 eneste dagene med snø i løpet av hele vinteren.

    Man vet aldri hva været kan finne på, men ofte er det været som gjør at man kommer dit man skal, og ikke dit man trodde man skulle.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close